- از دست دادن اشتها
- گرفتگی عضلات
- لکنت زبان
- سرگیجه مزمن
- قرص ویسول 10 میلی گرم
- سابقه سکته قلبی
بنابراین، غلظت داروی فلوکستین و متابولیت فعال آن در خون در چند هفته اول درمان به مرور افزایش می یابد و غلظت پایدار آن ها در خون بعد از چهار هفته به دست می آید. به گزارش بنیان، محققان دریافتند که فلوکستین غلظت چربی خون را در ماکاک های نوجوان که دارو را به مدت دو سال دریافت کرده اند؛ در مقایسه با گروه کنترل، حیوانات درمان نشده، کاهش می دهد. خانواده بیمار باید هر گونه تغییر ناگهانی در رفتار را به ارایه دهنده مراقبت های بهداشتی منتقل کند. هر نوع حساسیت دیگر شامل حساسیت به مواد غذایی، رنگها، مواد نگهدارنده یا حیوانات نیز باید ذکر گردد.
- بیماری کلیوی
- اگر قبلا به خودکشی یا خودزنی فکر کرده اید
- کبود شدگی و خونریزی آسان
- قرص كلداكس سینوس و آلرژی
- با دشواری در تنفس یا صحبت کردن مواجه هستید
- (احساس تشدید یا بی قراری)
- قرص زست پرل 5 میلی گرم
- گلوکوم زاویه محدود
همانگونه که ذکر کردیم، این دارو همانند سایر داروهای افسردگی باید با نظم و تحت نظر متخصص مصرف شود. اگر متوجه عارضه دیگری شدید که در بالا ذکر نشده است، با پزشک یا داروساز خود تماس بگیرید. این تصمیمی است که پزشک و بیمار با هم میگیرند. مثل همیشه ، کلید یافتن تعادل و ثبات ، هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی است. تمامی داروهایی که برای درمان بیماری های جسمی و روحی مصرف می کنیم، عوارضی دارند که می تواند حاد و یا سطحی باشند. همچنین نباید تیوریدازین و فلوکستین به صورت همزمان مصرف شود یا اینکه مصرف تیوریدازین نباید کمتر از ۵ هفته از قطع مصرف فلوکستین باشد، زیرا همزمانی مصرف این دارو ها با عواضی همچون بیماری های قلبی جدی همراه است.
- گشاد شدن عروق یا گشاد شدن رگ های خونی
- تورم لب ها
- تغییر در میل جنسی و یا توانایی جنسی
- برخی از انواع سندرم قبل از قاعدگی
- اختلالات اضطرابی
- لرزشهای غیرقابل کنترل
- کپسول گلیدار 100 میلی گرم
داروی تیوریدازین (Thioridazine): این دارو نیز با فلوکتسین تداخل دارد و نباید آن را مصرف کرد. توجه داشته باشید که این دارو نیز مانند هر دارویی برای اثر بخشی نیاز به تداوم و نظم در حین مصرف دارد. هر دارویی همراه با اثرات مورد نیاز ممکن است موجب برخی عوارض جانبی شود. البته این عارضهای دایمی نیست و با قطع دارو برطرف میشود. پس از برطرف شدن این عوارض، مقدار دارو را به نصف قرص برسانید (پس از نهار) و به همین ترتیب طبق برنامه قبل افزایش دهید. این عوارض احتمالاً طی درمان با تطبیق یافتن بدن با دارو برطرف میشوند. با این وجود، احتمال بروز هایپوناترمی (کاهش سدیم خون) متعاقب مصرف دارو در سالمندان بیشتر از سایرین بوده و از این جهت، باید احتیاط کافی در تنظیم دوز دارو صورت گیرد.
- عوارض جانبی فلوکستین را چگونه رفع کنیم؟
- داروهای بیماری اسکیزوفرنی
- بزرگسالان: معمولا ۶۰ میلی گرم در روز مصرف شود
- هر داروی ضد افسردگی دیگر
- قرص اکساتنت 600 میلی گرم
- کبودی یا خونریزی راحت تر از حد معمول
فلوکستین یکی از داروهای روانپزشکی است که برای درمان افسردگی مورد استفاده قرار می گیرد که سروتونین را در مغز بیمار افزایش داده و انرژی بدن را زیاد می کند، کمک می کند روحیه شاد خود را به دست بیاورد. در این صورت فرد مبتلا حتما باید تحت درمان قرار گیرد. روشها: این مطالعه را ۱۲۶ بیمار مبتلا به انزال زودرس اولیه به اتمام رساندند. همچنین نباید برای مدت طولانیتری نسبت به تجویز پزشک از آن استفاده کرد. این دارو جهت درمان مشکل شما در کوتاه مدت تجویز می شود زیرا مصرف طولانی مدت این دارو ایجاد وابستگی نسبت به آن می نماید.
- ایده های بزرگ غیر معمول
- افکار زیاد و بی نظم
- کپسول گاباپنتین عبیدی 100 میلی گرم
- اختلال دوقطبی یا افسردگی شیدایی
- عصبی بودن
اختلالات روانی بسته به شدت، مدت زمانی که فرد با آن درگیر است و همچنین بسته به جنسیت فرد، روش های درمانی متفاوتی دارند. هر دارویی در کنار فوایدی که برای درمان دارد، ممکن است سبب بروز برخی علائم ناراحتکننده که بهعنوان عوارض جانبی شناخته میشود نیز بشود؛ اگرچه فلوکستین از جمله داروهای کمخطری است که نسبت به فواید درمانی که دارد و البته نسبت به دیگر داروهای مشابه، عوارض جانبی کمتری دارد. اما درمان برای افراد مختلف و نوع ناهنجاری روانی تفاوت دارد.
- قرص ریسپریدول-عبیدی 2 میلی گرم
- انقباضهای شکمی و نفخ
- اضطراب و عصبانیت
- ◄ تایید رسمی رمدسیویر برای درمان کرونا FDA
روح انسان همواره نیاز به آرامش دارد و هر گونه آسیب روحی، می تواند منجر به اختلالات روحی و روانی گردد. در حاملگی فلوکستین معمولا مصرف نمی شود ولی مصرف یا عدم مصرف این دارو در حاملگی به نظر روان پزشک تان بستگی دارد. یکی از عوارضی که برای فلوکستین در نظر گرفته میشود کاهش وزن است اما وقتی از عوارض یک دارو صحبت میشود ممکن است فقط در یک نفر رخ دهد و قرار نیست در همه کسانی که از دارو استفاده میکنند دیده شود. وجود سایر شرایط و مشکلات پزشکی میتواند مصرف فلوکستین را تحت تؤثیر قرار دهد.
- سرفه یا سرفهی خشک
- قرص موتیدون 10 میلی گرم
- کاهش میزان جذب کربوهیدرات ها از روده
- قرمزی چشم
فلوکستین بر روی مواد شیمیایی مغز تاثیر میگذارد که ممکن است در افراد مبتلا به افسردگی، اضطراب،، یا نشانههای وسواسی جبری وجود داشته باشد. با این حال، در افراد مبتلا به بیماری صرع نیازی به کم کردن دوز داروی ضدتشنج نیست و در واقع، کم کردن سریع دوز آن میتواند خطر عود حمله تشنج را در فردی که سابقه بیماری صرع (اِپیلپسی) دارد زیاد کند. تهوع، خواب آلودگی، سرگیجه، اضطراب، مشکل در بینایی، کاهش اشتها، خستگی، عرق کردن و یا خمیازه کشیدن،ضعف، کاهش وزن، تغییر در میل و توانایی جنسی، گلو درد، گرفتگی عضلات و خشکی دهان ممکن است،هنگام استفاده از این دارو رخ دهد. در موارد مطرح، پزشک فلوکستین را تجویز نکرده یا برخی داروهای مصرفی بیمار را تغییر میدهد. در صورت تجویز دو دارو با هم، پزشک احتمالاً دوزهای مصرفی روزانه را تغییر میدهد. فردی که فلوکستین مصرف میکند باید بداند که به دلیل تغییر نگرش او به داشتن حال خوب است که او بهتر شده و نه لزوما خوردن دارویی مانند فلوکستین.
- بثورات پوستی؛
- احساس خستگی و کوفتگی
- اختلال عملکرد کلیه
- مواد مخدر فنتانیل و ترامادول
- کپسول پنتوپرازول-عبیدی 20 میلی گرم
- آنکسیولیتیک بوسپیرون؛
- کاهش آستانه تشنج
- آستمیزول، میزولاستین، cyproheptadine (ضد هیستامین)
در این شرایط، پزشک احتمالاً دوز دارو را تغییر داده یا توصیههای الزامی را به اطلاع بیمار میرساند. مطالعات قبلی نشان داده اند که ناحیه هیپوکامپ مغز که در حافظه و احساسات نقش دارد، در بیماران مبتلا به افسردگی مزمن کوچکتر است. در مورد ارتباط ارتباط سن با اثرات فلوکستین – try this website – در کودکان مبتلا به بیاشتهایی عصبی یا اختلال پانیک، مطالعهی کافی انجام نشده و ایمنی و کارآیی دارو تأیید نگشته است. با این حال، ایمنی و کارآیی دارو برای درمان افسردگی در کودکان زیر 8 سال و درمان اختلال وسواس فکری-عملی در کودکان زیر 7 سال، تأیید نشده است. غالبا افراد سعی می کنند از مصرف دارو خودداری کنند اما متخصصین ما در کلینیک روانپزشکی در اکباتان (کلینیک رویا در اکباتان) با ارائه مطالب علمی و با استفاده از یک برنامه منظم، به شما ثابت می کنند که مصرف دارو کاملا به نفع شما بوده و هیچ اعتیادی ایجاد نخواهد کرد.
- خشکی دهان، عرق کردن، گرمازدگی؛
- تاول زدن، پوستاندازی یا شل شدن پوست
- خوابآلودگی شدید
- عرق کردن و حس داغ شدن
- غش کردن
- کبودی پوست در نواحی مختلف
نکته جالب در مورد این دارو این است که با توجه به اینکه اشتهای فرد را کم می کند، برخی افراد برای لاغری از آن استفاده می کنند. جهت پیشگیری از وقوع تداخلات دارویی با فلوکستین، قبل از مصرف هرنوع داروی دیگر با پزشک یا داروساز مشورت کنید. مطمئن باشید پزشک شما در مورد تمام داروهای دیگری که استفاده می کنید آگاهی دارد. البته این بدان معنا نیست که همه انواع افسردگی را باید با این دارو درمان نمود بلکه بسته به شدت افسردگی، نوع درمان تفاوت دارد. این بیمار ممکن است با رفتن به یک داروخانه و پیدانکردن دارو، سراغ داروخانه بعدی نرود، دارویش را پیدا نکند و دوباره به روان پزشک مراجعه نکرده و درمان را هم قطع کند. پرسش:با سلام و تبریک سال نو و با تشکر از توجهتون.من حدودا شش یا هفت ماه سرترالین پنجاه مصرف میکردم که حدود دو ماهه پیش یک دفعه فطعش کردم.میخوام بدونم عوارض قطع یک دفعه قرصهای آرامبخش چه عوارض و خطراتی داره.
در سالمندان گزارش نکردهاند.
الان دجار گرکرفتگی در طی شب و روز شدم آیا ربطی به این مسئله داره یا نه. پرسش:سلام حدود دوهفته هست قرص سرترالین مصرف میکنم الان دیگه میل جنسی ام قطع شده به نظرتون چطور میل جنسی ام برمیگرده؟ در صورت مصرف فلوکستین طی دو هفته، باید از قطع داروی مهار کننده منوآمین اکسیدار (فنلزین، پروکاربازین، سلجیلین، سیپرومین و ایزوکربوکساید) اجتناب شود. امروزه برخی از پزشکان متخصص با تجویز داروی فلوکستین به کنترل قند خون بیماران دیابتی کمک می کنند. حداقل بین 2-1 ماه زمان لازم است تا این دارو اثرات خود را نشان دهد لذا در مصرف آن صبور بوده و اجازه دهید متخصص روش درمان خود را پیش ببرد. مطالعاتی که تا حال حاضر صورت گرفته است، مشکل خاصی در مورد مصرف فلوکستین در سالمندان گزارش نکردهاند. در این مقاله اطلاعات مفید در مورد داروی فلوکستین در اختیار شما قرار می دهیم. مصرف این دارو برای برخی افراد احتمال دارد، موجب آشفتگی، تحریک پذیری و یا بروز رفتار های غیر عادی شود، از دیگر عوارض مصرف آن می توان به افزایش افکار و تمایلات خودکشی و یا افسردگی در شخص اشاره کرد، بنابراین در صورت مشاهده هر یک از این عوارض ناخواسته حتما پزشک تان را در جریان قرار دهید.
- بثورات پوستی
- اضطراب و عصبی بودن
- دوز معمول فلوکستین بزرگسالان برای درمان پرخوری عصبی
- قرص لیرنتا 5 میلی گرم
- کبود شدن سریع
- کپسول نورابکس 0.5 میلی گرم
از قطع سرخود دارو خودداری کنید و در صورت قطع مصرف آن با دستور پزشک به منظور کاهش عوارض دارو با علائمی مثل اختلال در تنفس، آشفتگی، درد قفسه سینه، اسهال، گیجی، منگی، تند شدن ضربان قلب، افزایش تعریق، سردرد، تهوع، آبریزش بینی، بی قراری، اختلالات خواب، خستگی یا ضعف غیر عادی، تغییرات بینایی، باید مصرف دارو به تدریج کاهش پیدا کند. ممکن است پس از قطع مصرف دارو به طور ناگهانی وضعیت شما بدتر شود. قطع کردن ناگهانی این دارو، عوارض خطرناکی را به دنبال خواهد داشت.